2Fix

Een passie voor maatwerk

2Fix is een dynamisch bedrijf waar kwaliteit en verzorgd werk steeds op de eerste plaats komen. Daarom zorgen we steeds voor maatwerk, waarbij we onze ruime en vakkundige

ervaring gebruiken om een duurzame oplossing op te leveren binnen de vooropgestelde uitvoeringstermijn.

Bekijk onze vacatures
Missie

Bij 2Fix willen we u in staat stellen om uw buitenruimte maximaal te benutten, ongeacht het seizoen en in hetzelfde comfort dat u binnen gewend bent.

We snappen dat elke klant verschillend is: een eigen ritme, aantal mensen, een speelhoek voor de kinderen… en werken daarom op maat van uw wensen en noden, met als doel u te laten wegdromen op een vrije namiddag of om volop te genieten met familie of vrienden.

Visie

We geloven dat functionaliteit en esthetiek perfect samen gaan door gebruik te maken van hoogwaardige materialene in combinatie met vakmanschap voor plaatsing en afwerking.
Daarom bestaat onze visie uit drie peilers:

  • Altijd een oplossing op maat van uw noden en wensen.
  • Levering en plaatsing zijn altijd inbegrepen in de prijs.
  • De kwaliteit van onze oplevering is onze beste reclame.
9
Jaar ervaring
748
Tevreden klanten
Winteractie

Gratis terrasverwarmingselement bij aankoop van een terrasoverkapping. Actie geldig van 21/09/2020 tot en met 21/03/2020.

Heeft u vragen of wenst u vrijblijvend een offerte?

Bij 2Fix staan kwaliteit en comfort centraal. Tijdens een vrijblijvende afspraak helpen we je graag verder met alle keuzemogelijkheden: materialen, opstelling, functionaliteit, comfortopties en maatwerk. Vervolgens ontvang je van ons een offerte op maat.

Ik wil een vrijblijvende offerte